Okulumuz Hakkında

Tekler İlkokulu
TEKLER MAH. B KÜMESİ KÜME EVLERİ NO 54 ERCİŞ / VAN
05427437692
05427437692
https://teklerilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı kalan ,öğrenme için fırsatların değerlendirilmeye çalışıldığı, becerili ve toplum içinde kendine güvenen , çağdaş ,çözümcü, uyumlu, bilgi ve becerileriyle çevresine örnek olabilecek öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyebilecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :4
Öğrenci :71
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1368
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

Ders başlama saati:08.30 Ders bitiş saati:14.30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Soba

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine uzaklık 35 km´dir. İl merkezine uzaklık 135 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz ana bina ile prefabrik bina olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Ana bina içerisinde 3 derslik, öğretmenler odası/mutfak , müdür odası bulunmaktadır. Prefabrik binamızda ise 1 derslik , 1 anasınıfı ve kütüphane yer almaktadır. Öğrenci ve öğretmen tuvaletleri ana binaya bağlı olup girişleri bina dışındadır. Ayrıca okulumuzun arkasında 2 adet depo ve kömürlük olarak kullanılan lojman binaları yer almaktadır. Tüm dersliklerimizde kömür sobası bulunup okul personelimiz mevcuttur.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları